Op zoek naar Yvette van de Poolschool

Amina Soeleman / 31-08-2012

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Amina Soeleman,  geboren 9 feb 1976 en wonend te Amsterdam. Ik heb gezeten op de basisschool De Pool .

Op zoek naar Yvette, een klas genoot van de basisschool, kwam ik op jullie site terecht en las het verhaal van Yvette.

Gekeken naar de geboorte datum, lijk het mij dat zij Yvette is van De Pool School, opeens dacht ik aan haar en wilde graag weten hoe het met haar gaat. Zo denk ik ook aan andere kinderen van de basisschool de Pool, zoals Fanny en Linda en hoop ik dat door middel van het internet wij elkaar toch kunnen vinden, al is het maar om te weten hoe het gaat.

Zelf heb ik nog contact met Fatiha zij is mijn beste vriendin en af en toe zie ik Nikechi  beide wonen ook nog steeds in de buurt. Het was zo een fijne tijd op het basisschool De Pool en met alle buurt kinderen. Ik moet vaak terug denken aan die tijd.

Tot mijn 19 heb ik gewoond op de kleine wittenburgerstraat, inmiddels heb ik 2 prachtige kinderen een meisje van 16 en een jongen van 8. Ik wil dat mijn kinderen ook een fijne herinnering blijft behouden en daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kinderen ook in de buurt op te laten groeien. Omdat er geen plek was op De Pool had ik mijn dochter Sharel op De Parel school ingeschreven, naast De Poolschool die inmiddels afgesloten is. Gelukkig zit mijn zoontje wel op De Pool. Sharel heeft een niveau van havo en mijn zoontje zit nu in groep vijf. Ik heb alle vertrouwen in De Pool. Mijn zoontje gaat met heel veel plezier naar school.

Zelf woon ik nu vlak bij de Dapperbuurt. Mijn moeder woont nog steeds op Wittenburg, zij kan geen afscheid nemen van de fijne buurt.  Ik zou ook heel graag  willen blijven wonen in de oostelijke eilanden,  helaas is de buurt zo gewild, dat het een zeer lange wacht tijd heeft. Als je eenmaal gewoond heb op de oostelijke eilanden wil je er niet meer weg.

Amina Soeleman

Deel deze pagina: